Aanmelden

feestelijke lancering campagne 15 mei

Op 15 mei lanceert Money Start een grote landelijke campagne voor jongeren ter preventie van schulden. Dat vieren we met een feestelijke lancering, waar u van harte voor bent uitgenodigd. Via deze pagina kunt u zich aanmelden.

De lancering vindt plaats in Koninklijk Theater Tuschinski. Er is een maximaal aantal plekken beschikbaar in de zaal. Meld u daarom snel aan om verzekerd te zijn van een plek.

Waar: Koninklijk Theater Tuschinski, Reguliersbreestraat 26-34, Amsterdam
Wanneer: Woensdag 15 mei 2024
Hoe laat: 14.30 tot 16.00 uur (inloop vanaf 14.00)

Praktische informatie ontvangt u nadat u zich heeft aangemeld. Als alle plekken vergeven zijn kunt u zich inschrijven voor de wachtlijst.

Waarom heeft nooit iemand tegen mij gezegd: 'Stappen met de stacks van Ome Duo? Doe ff lekker niet!'

Aanmelden lanceren campagne

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik zou willen dat ze mij veel eerder hadden gewaarschuwd, dan had ik niet jarenlang maximaal bijgeleend.

Over de campagne

Money Start zet zich al meer dan 10 jaar in om schulden bij jongeren te voorkomen. Dat doen we met onze ‘Hoe word je rijk’ lessen in 19 gemeenten in Nederland. Maar dit jaar pakken we het grootser aan: we lanceren een landelijke campagne voor jongeren ter preventie van schulden. En dat is nodig. Want door een gebrek aan kennis, voorlichting en hulp, zitten jongvolwassenen meer dan gemiddeld in een kwetsbare financiële situatie.

Uit jongerenpanels is gebleken dat jongeren liever de waarheid horen dan een positieve boodschap waar ze niets aan hebben.

“Zeg ons maar gewoon wat we wel en wat we niet moeten doen.”

Deze campagne is mogelijk gemaakt door ING.