Week van het geld in Beverwijk met wethouder Cecilia van Weel

Wethouders bezoeken ‘Hoe word je rijk?’-lessen

De landelijke Week van het geld 2023 was voor Money Start een toepasselijke week om wethouders te laten kennismaken met ons ‘Hoe word je rijk?’-lesprogramma. We ontmoetten negen wethouders van gemeenten waar Money Start ‘Hoe word je rijk?’-lessen uitvoert.

De wethouders woonden lessen bij op de volgende scholen: wethouder Eugène van Mierlo bezocht het Omnis College in Almelo, wethouder Abdelhaq Jermoumi VSO Het Metrum in Leiden, wethouder Saskia Lammers het Stedelijk College Eindhoven, wethouder Diana van Loenen VSO De Schelp in Haarlem en wethouder René Tuijn het Altra College Zaanstreek in Krommenie (gemeente Zaanstad). Wethouder Cecilia van Weel bracht een bezoek aan het NOVA College Beverwijk (MBO), wethouder Nermina Kundic aan Rijn IJssel Kansrijk in Arnhem en wethouder Bart Heller het MBO College Hilversum. Tot slot schoven we aan bij een stafoverleg van wethouder Marjolein Moorman in Amsterdam (lees er hier meer over).

Verder lezen en terug kijken

Kijk op onze LinkedIn pagina voor meer informatie over de schoolbezoeken. Lees een uitgebreid verslag over het bezoek van wethouder van Loenen aan VSO De Schelp op de website van de gemeente Haarlem.

Bekijk hieronder het item van 1Twente Almelo over het bezoek van wethouder Eugène van Mierlo aan het Omnis College Almelo: